Sooooooolskydd

Många tror att man inte blir brun om man använder solskydd - så fel. Det är tvärtom. Våga använda solskydd och bli solbrun på riktigt. Du behöver heller inte känna dig kletig eller få utslag av ditt solskydd - du måste få rätt solskydd som passar din hud. Fråga oss, vi hjälper dig i djungeln. Var rädd om dig pch använd solskydd. (Vill man inte vara i solen och ändå ha lite schysst färg på kroppen har vi fina brun-utan-sol alternativ.)  

Medik8 - avancerad hudvård hemma och på salongen

null
Välkommen Medik8!

Nytt i Sverige = Nytt i Lindesberg Kemisk peeling är en kosmetisk behandling som bygger på att man applicerar en enzymexfoliering eller kemisk exfolieringsprodukt på huden för att avlägsna skadad hud och ålderstecken. Det är en relativt enkel behandling som används vid kosmetisk behandling av många hudproblem till exempel akneärr, solskador och hyperpigmentering.  Läs mer om Medik8     http://www.medik8.com/

Favoritconcealer

Vi har en favorit här - Jane Iredales Glow Time. Det är egentligen en all-over-face BB-creme. En mycket täckande sådan... Vi använder den som concealer/primer på ögonlocket (samt ev för att dölja ytliga kärl i näsvingarna). Den kamouflerar bort allt mörkt samt får ögonskuggan att sitta som berget - hela dagen, jippie! Det går åt en typ 2 mm klick som appliceras med ögonskuggsborste. Hur nice som helst. Den kostar 535:- både sitter och räcker hur länge som helst känns det som.

null