Professionell hudvård

 

Dermalogica, Medik8 och Mesoestetic

Professionell hudvård innebär att vi alltid anpassar behandlingen efter dig och ditt hudtillstånd. Vi ger inte alltid våra kunder vad de tror att deras hud vill ha - men de får alltid det den verkligen behöver, allt från behandling till produktval.

Grunden till hudhälsa börjar vid produktvalet - efter en hudanalys av din hud vi hjälper dig att välja rätt. Det är genom att göra rätt varje dag du når bra resultat. Om du dessutom regelbundet kommer till oss för en ansiktsbehandling eller hudanalys får vi full koll på ditt hudtillstånd, som ändras med årstider och livssituation. Även andra faktorer som stress, hormoner, mediciner och naturligtvis din ålder påverkar hudens kondition och dina behov.

Vi utför både vanliga och mer avancerade hudvårdsbehandlingar, med fokus på att ge dig optimal hudhälsa och även korrigera sådant som stör dig.


Nu kan vi utöver Dermalogica erbjuda riktigt potenta kemiska peels från Medik8 och Mesoestetic. 
Kemisk Peeling är ett samlingsnamn för olika typer av syror som appliceras på huden under korta stunder för att reducera ålderstecken och förbättra hudstrukturen. 


Medik8

Vetenskapen har gått framåt oerhört mycket de senaste åren och Medik8 använder sig av Kiralt korrigerade syror som reducerar irritationerna avsevärt. Medik8s syror är extremt säkra trots det oerhört låga PH-värdet och den höga koncentrationen. Innan du får din behandling så måste du komma på en konsultation så att vi kan förklara vad du kan förvänta dig och samtidigt göra ett litet allergitest av den utvalda syran.


Mesoestetic

Senaste tillskottet hos oss är Mesoestetic. Ett märke från Spanien. Här finns alla syror vi behöver för att skräddarsy din behandling.

Dessa syror använder vi också när vi gör kombinationsbehandlingar med DermaPen (microneedling) för absolut bästa resultat när det gäller hudföryngring, acneärr mm.