Allmän info

De hudterapeuter som arbetar här är Aukt Hudterapeuter. Vi är godkända och försäkrade genom Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR. Vi är också godkända av den internationella organisationen CIDESCO.


Presentkort

Vi säljer presentkort som gäller 1 år från inköpsdatum. Du lämnar telefonnummer på personen som ska få presentkortet hos oss, så ringer vi eller SMS:ar och påminner i god tid så att presentkortet utnyttjas i tid.
Bor du inte i närheten men vill ge bort ett presentkort till någon som bor här så löser vi det smidigt genom swish eller kontoöverföring och vi skickar presentkortet dit du vill att det ska skickas.


Ej avbokad tid debiteras 100%

Avbokning av behandlingar måste ske 24 timmar före avtalad tid. 100% debitering på ej avbokad tid. Du kan alltid ringa eller maila oss och lämna meddelande, så ringer vi upp dig så snart vi kan. Har du bokat din behandling via vårt bokningssystem har du fått en bokningsbekräftelse och i den bekräftelsen finns en avbokningskod - samma regler gäller - 24 timmar före avtalad tid går det att avboka via den koden.


Garanterade öppettider 

Eftersom det är viktigt för oss att våra kunder har en härlig stund när de är här, går vi inte ifrån under behandling.
Därför har vi garanterade öppettider för försäljning och personlig kontakt 12.00-13.00 och 16.00-17.00.
Våra behandlingstider är mån-tors kl 10.00-19.00 samt fredagar kl 10.00-17.00.